macr0s Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Witam! Mam prosbe - moze mi ktos podac wskazowki dotyczace mieszkania w Nowym Jorku na krotki okres? (okolo 1,5 - 2 miesiecy) Wybieram sie ze znajomym na program W&T (8 lipca) i nie mamy jeszcze zadnego lokalu, gdzie moglibysmy mieszkac. Moze jest wsrod Was ktos kto mieszka obecnie w Nwym Jorku i posiada jakies wskazowki? Lub jest ktos kto w Nowym Jorku mieszkal i moze podac jakies wskazowki? A pieknie by bylo gdyby znajdowal sie tu ktos kto szuka wspollokatora Pozdrawiam i z góry dziekuje za wszelka pomoc MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon18 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 No ja juz siedze w NYC od 15 maja,wynajmuje ze znajomym pokoj na Boro Parku.NAjlepiej poszperac na bazarynce,kolo polskiego sklepu ktory mijam codziennie idac do metra jest masa ogloszen o wynajecie mieszkania wiec moge ci wyslac kilka numerow jak chcesz.Im blizej miejsca pracy(i stacji metra) tym lepiej bo dojechac tu z jednego miejsca w drugie to minimum godzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macr0s Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 Powiedz mi ile placisz za mieszkanie? Z jaką kwota musze sie liczyc wynajmując cos? I gdzie nalezaloby szukac ogloszen aby mieszkac w okolicach manhattanu? Z gory dzieki! MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.