kuba_grd Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2008 Aha, ok dzieki. A jeszcze ostatnie ptanie. Na stronie Camp America laczny koszt (bilety w obie strony, noclegi itd.) to 1500zl. Czy to jest aby na pewno laczna CALKOWITA kwota? Zadnych ukrytych oplat nie ma dodatkowo? Pytam zeby w razie czego pozniej ZONKa nie bylo. Cos podejrzanie niska ta cena mimo wszystko...
karus Napisano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2008 byc moze tak niską cenę wymusił kurs dolara, jak ja leciałem na camp to kosztowało mnie to prawie 3 tys. PLN ale wtedy dolar był chyba po 3.8, tak ze sporo wody upłyneło (-:
kuba_grd Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2008 To dosc sporo ale ta cena byla taka juz mniej podejrzana A ty tez przez Camp America leciales? Same bilety na stronach linii lotniczych sa duzo drozsze dlatego zastanawia mnie to...
karus Napisano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2008 Tak też lecialem przez Camp America. Jest tanio dlatego ze bilet sponsoruje ci pracodawca. Mysle ze kwota 1500zł jest przy tym kursie dolara realna.
kuba_grd Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2008 OK, dzieki wielkie za pomoc Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.