dzięgiel Napisano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2008 Czy ktoś z was wie jaki telefon pre-paid należy w stanach kupić, który umożliwia wysyłanie sms do polski? Kupiłem NET10- nie działa, Tracfone- nie działa ;/ więcej testów robić nie zamierzam, więc byłbym bardzo wdzięczny za info ;-)
sawi Napisano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2008 Cingular AT&T- sama karta z pierwszym doladowaniem 25 dolarow.
Magnum Napisano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaka jest cena SMSów do polski w ATT? W T-Mobile jest 10 centow za SMS.
agatenka Napisano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2008 Czy ktoś z was wie jaki telefon pre-paid należy w stanach kupić, który umożliwia wysyłanie sms do polski? Kupiłem NET10- nie działa, Tracfone- nie działa ;/ więcej testów robić nie zamierzam, więc byłbym bardzo wdzięczny za info ;-) Od ponad roku mam Net10, wcześniej miałam Tracfone i z obu dało się wysyłać smsy do Polski bez żadnego problemu. Teraźniejszy cennik: Sms - 5 centów (niezależnie czy stany czy polska) Rozmowy w stanach - 10 centów Rozmowa z polską (domowy) - 15 centów Nie da się jedynie dzwonić na telefony komórkowe w Polsce. Więc, nie wiem jak to możliwe, że tobie "nie działa"? Może po prostu źle wpisujesz numer?
Wojtek-J Napisano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie musi byc to wina uzytkownika. Znam wiele przypadkow, w ktorych z jednego telefonu wysylane smsy nie docieraly do Europy, natomiast z innego bez problemow. Operator ten sam, miejsce to samo. Bywa roznie ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.