Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chomiczku pewnie mi pomozesz :D

Pisales, ze musze poswiadczyc, iz stac mnie na te podroz. Czy wystrczy zabrac wydruk z konta z ostatniego miesiąca, czy ma to byc osobne zaswiadczenie, platne, wydane na moja prosbe? Moze wiesz?

Przeciez Ty wiesz wszystko :D No dobrze. Prawie wszystko :D

Pozdrawiam

Wiola

Napisano
Chomiczku pewnie mi pomozesz :D

Pisales, ze musze poswiadczyc, iz stac mnie na te podroz. Czy wystarczy zabrac wydruk z konta z ostatniego miesiąca, czy ma to byc osobne zaswiadczenie, platne, wydane na moja prosbe? Moze wiesz?

Przeciez Ty wiesz wszystko :D No dobrze. Prawie wszystko :lol:

Pozdrawiam

Wiola

Witaj Wiolu! :D

Prosze Cie, nie przesadzaj, jest nas tu wielu i kazdy wnosi cos do naszego wspolnego Forum...

Twoje pytanie... Coz, nie wiem co masz na mysli, piszac "osobne zaswiadczenie, platne, wydane na moja prosbe". Jesli chodzi o mnie, to na pewno nie bralbym poswiadczenia posiadania odpowiedniej ilosci pieniedzy w formie wydruku z bankomatu :lol: ale podszedlbym do okienka w banku i poprosil o wyciag z konta za ostatni miesiac lub wiecej. W moim bylym banku (teraz mam konta tylko w internecie, wiec za wyciagi... musialbym placic) moglem dostac taki wyciag bezplatnie, nie wiem jak jest u Ciebie. Generalnie nie chodzi o to, aby brac jakies poswiadczenia notarialne o tym, ze masz pieniazki na koncie, ale tez nie poprzestawalbym na swiezo pobranym wydruku z bankomatu. :lol: Mam nadzieje, ze Ci pomoglem. :lol:

Napisano

Chomiczku jak zawsze :D i jak szybko.

Bylam w tym okienku :D I musze czekac na ten papierek o stanie mojego konta tydzien i zaplacic 20 zl

I tak wlasnie zrobie. Chyba musze. I juz jutro, bo rozmowa tuz tuz.

Wiem ze są inni :D i tych INNYCH pozdrawiam i dziekuje za pomoc :przytul:

Pa

Wiola

Napisano

Zrobie zrobie

A dlaczego mam bac sie banku? :D Tego boje sie najmniej. Tam nie traktuja mnie z gory jak oszustke :?

Dziekuje

pa

Napisano
Zrobie zrobie  

A dlaczego mam bac sie banku? :D Tego boje sie najmniej. Tam nie traktuja mnie z gory jak oszustke :?  

Dziekuje

pa

Chodzilo mi o to, zebys sie nie bala wizyty w Ambasadzie, a nie w banku :D

Napisano

Wiem wiem :D

Boje sie tak troszeczke. Nawet nie samej rozmowy (KLAMIE :? ) -dostane wize lub nie-i po sprawie; ale samotnej podrozy do wawki. Ale co tam. Wszystko jest dla ludzi !

Pozdrawiam :D

Wiola

Napisano

Bylam dzis raz jeszcze w tym banku i poprosilam o zwykly wydruk z konta. Dostalam. Ale na nim nie ma moich zadnych danych osobowych :D Jest tylko numer rachunku :cry: Niestety musze zaplacic 20 zl i czekac tydzien na odpowiedni papierek.

Chyba zmienie bank

Pozdrawiam

Napisano

Santa... tez o tym myslalam, ale wiesz w ubieglym miesiacu stan mojego konta wygladal inaczej ( czytaj: znacznie mniej :D ) Teraz to i tak bez znaczenia, bo czekam na to pisemko za 20 zl :? a potem -za tydzien- na rozmowe z konsulem.

Dzieki za rade. Skorzystam z niej z pewnoscia. Nastepnym razem :D

Pozdrawiam z zasypanego, ale slonecznego Pomorza :buja:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...