KrzysiekHudek Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Witam Właśnie wróciłem z USA. Kupiłem tam telefon Samsung SCH-U410 w sieci VERIZON WIRELESS w Nowym Jorku. Telefon jest typu no-contract. Dałem za niego $64 w sklepie (mam rachunek, cena $60+tax). Dla nie znających się na rzeczy piszę, że opcja no-contract jest jak nasz prepaid, czyli za ile załadujesz za tyle będziesz miał. W usa telefony są dość tanie w tej opcji, ale są już z góry zaprogramowane na daną sieć (znaczy nie ma karty sim), ja o tym nie wiedziałem :/ chciałem tel mieć do polski. Więc sprzedaje komuś kto wybiera się do stanów. Będzie miał od razu komórkę z numerem. Telefon nie aktywowany jeszcze. Można to zrobić w usa samemu lub w salonie. Daje cały zestaw, czyli rachunek pudełko, instrukcje z verizon, ładowarkę. Moja cena to: 100zl Podaje link do tego telefonu: Samsung SCH-U410 w sklepie BEST BUY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 byś kupił w ATT albo T-Mobile prepaid to byś miał karte sim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.