kokoska Napisano 10 Września 2008 Zgłoś Napisano 10 Września 2008 hej! Planuje wybrac sie na camp w wakacje 2009, to moj pierwszy wyjazd i nie chce jechac calkiem sama, dlatego szukam drugiej osoby. Piszę z Warszawy.
afro Napisano 10 Września 2008 Zgłoś Napisano 10 Września 2008 hej! mam zamiar wyjechać w przyszłe wakacje, ale wszystko zależy od tego jak załatwie temat z obowiązkowymi praktykami wakacyjnymi na mojej uczelni:/ to też ma być moj pierwszy wyjazd:) zastanawiałaś się już z ktorą firmą polecieć??? btw jestem z Łodzi
karus Napisano 12 Września 2008 Zgłoś Napisano 12 Września 2008 moge wam tylko powiedzieć ze co do firmy to czy camp america czy ccusa niespodzianek byc nie powinno, koszty podobne i profesjonalizm na podobnym poziomie, pozdro
Wiepszynka Napisano 15 Września 2008 Zgłoś Napisano 15 Września 2008 na pewno znajdziesz na miejscu ja oczywiscie tak tylko gadam bo pierwszy raz tez jechalam z kims ale mysle ze latwo sie zaklimatyzowac w srodowisku ludzi, z ktorymi masz tyle wspolnego (chocby studia, wiek, pochodzenie - Europa, praca, samotny wyjazd)
czarnula162 Napisano 17 Września 2008 Zgłoś Napisano 17 Września 2008 Hej ja wlasnie mam zamiar sie zapisac z camp leaders (Lublin). Odezwij sie moje gg 1879880
otoagatka Napisano 18 Września 2008 Zgłoś Napisano 18 Września 2008 W tym roku ceny wszystkich agencji sa prawie takie same, roznice sa naprawde niewielkie, masz do wyboru Camp Leaders, ccusa i camp america, jesli szukasz kogos do pary to zazwyczaj firmy biora dodatkowa prowizje za znajdowanie campu dla 2 osob ( tak robila camp america rok temu, Camp Leaders nie pobiera) Jedno jest wazne, z doswiadczenia wiem ze im wczesniejsza aplikacja tym koszty nizsze i mniej stresu )
blood_factor Napisano 29 Września 2008 Zgłoś Napisano 29 Września 2008 Hej, ja też się zastanawiałam nad takim wyjazdem. Już w tamtym roku bym pojechała ale za późno zaczelam zbierac informacje...;P Jestem z Krakowa )
lasiu Napisano 2 Października 2008 Zgłoś Napisano 2 Października 2008 ja rowniez mam zamiar pojechac ... jestem z Gdanska. Na razie zbieram informacje o oplacalnosci (nie chce za duzo dokladac), ale raczej jestem zdecydowany na wyjazd:)
asia_ Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 również z Gdańska i również chciałabym pojechać... tylko narazie nie mam nic załatwione. jak się za to zabrać? btw jestem w 3 klasie liceum doperio, ale mam nadzieję, że to nie problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.