Skocz do zawartości

Camp 2009 :) Szukam Osoby

kokoska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hej! Planuje wybrac sie na camp w wakacje 2009, to moj pierwszy wyjazd i nie chce jechac calkiem sama, dlatego szukam drugiej osoby.

Piszę z Warszawy.

hej! Ja też myślałam o wyjeździe ale nie mogę się zdecydować,Ty juz jesteś pewna na 100% że jedziesz? jestem z okolic Lbn

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jesli ktos na serio mysli o wyjezdzie na kamp to powinnien szybko podejmowac decyzje, wiekszosc firm zamyka rekrtutacje w polowie marca lub pod koniec podnoszac jednoczesnie cene dla spoznialskich

Napisano

powod spieszenia sie powinien byc inny - Zabraknie miejsc. Nalezy pamietac, ze w USA jest kryzys i moze sie okazac, ze wiele campow nie uruchomi sie na cale wakacje z braku chetnych dzieciakow. Co za tym idzie - zatrudnia duzo mniej osob.

• 2 tygodnie później...
Napisano
Hej, ja też się zastanawiałam nad takim wyjazdem. Już w tamtym roku bym pojechała ale za późno zaczelam zbierac informacje...;P Jestem z Krakowa :))

witaj

ja wyjezdzam z krakowa z camp america 30 maja 2009 i wcale nie jest jeszcze za pozno np. sa targi pracy na campa w warszawie 7 marca

• 2 tygodnie później...
Napisano

No to będę w Pensylwanii. Camp Lohikan in the Pocono Mts;)). Ktoś coś wie na jego temat ciekawego albo też się tam wybiera?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...