karolinka89 Napisano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2009 hej! Planuje wybrac sie na camp w wakacje 2009, to moj pierwszy wyjazd i nie chce jechac calkiem sama, dlatego szukam drugiej osoby. Piszę z Warszawy. hej! Ja też myślałam o wyjeździe ale nie mogę się zdecydować,Ty juz jesteś pewna na 100% że jedziesz? jestem z okolic Lbn
otoagatka Napisano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2009 jesli ktos na serio mysli o wyjezdzie na kamp to powinnien szybko podejmowac decyzje, wiekszosc firm zamyka rekrtutacje w polowie marca lub pod koniec podnoszac jednoczesnie cene dla spoznialskich
Camp America Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 powod spieszenia sie powinien byc inny - Zabraknie miejsc. Nalezy pamietac, ze w USA jest kryzys i moze sie okazac, ze wiele campow nie uruchomi sie na cale wakacje z braku chetnych dzieciakow. Co za tym idzie - zatrudnia duzo mniej osob.
otoagatka Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 To chyba najbardziej dotyczy Kaliforni i srodkowych stanow, tam kryzys najsilniej uderzyl
renio5625 Napisano 4 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2009 Ja właśnie myślałem o Kalifornii, ale chyba wybieram się do Pensylwanii;). Trudno. Zawsze później można pozwiedzać.
drozdzxx Napisano 15 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2009 Ja lecę 19 czerwca do NY z przesiadką w Londynie , na obóz Kennybrook. Mam nadzieję , że nie będzie źle.
fobia Napisano 18 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 Hej, ja też się zastanawiałam nad takim wyjazdem. Już w tamtym roku bym pojechała ale za późno zaczelam zbierac informacje...;P Jestem z Krakowa ) witaj ja wyjezdzam z krakowa z camp america 30 maja 2009 i wcale nie jest jeszcze za pozno np. sa targi pracy na campa w warszawie 7 marca
otoagatka Napisano 18 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 witajja wyjezdzam z krakowa z camp america 30 maja 2009 i wcale nie jest jeszcze za pozno np. sa targi pracy na campa w warszawie 7 marca a na przyklad 7 Marca w Krakowie ma targi pracy Camp Leaders nawet znalazlam link na ich stronie http://www.campleaders.com/pl/press/camp_fairs
renio5625 Napisano 1 Marca 2009 Zgłoś Napisano 1 Marca 2009 No to będę w Pensylwanii. Camp Lohikan in the Pocono Mts;)). Ktoś coś wie na jego temat ciekawego albo też się tam wybiera?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.