marcinss Napisano 8 Marca 2005 Zgłoś Napisano 8 Marca 2005 Witam Zapisalem sie na program work & travel i jestem ukarany grzywna czy mam jakies szanse na otrzymanie wizy i czy w formularzu ds-156 w pytaniu o niekaralnosc mam wpisac tak czy nie i czy oni w jakis sposob moga to sprawdzic Bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje
SantaCruz_CA Napisano 8 Marca 2005 Zgłoś Napisano 8 Marca 2005 ale musisz ludziom cos wiecej na temat tej grzywny powiedziec, bo nie wiadomo czy to grzywna z wiejskiej biblioteki za przetrzymywanie ksiazek czy sadownie cie karza za np rozboj... ;-)
marcinss Napisano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 ta grzywna jest za zniszczenie mienia chcialem jescze dodac ze 3 tygodnie temu byle w sadzie i wydali mi zaswiadczenie o niekaralnosci i jest tam napisane ze nie figuruje w kartotece karnej krajowego rejestru karnego
Chomik Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 ta grzywna jest za zniszczenie mienia chcialem jescze dodac ze 3 tygodnie temu byle w sadzie i wydali mi zaswiadczenie o niekaralnosci i jest tam napisane ze nie figuruje w kartotece karnej krajowego rejestru karnego Nie masz zatem problemu - pisz, ze nie byles karany i lec do Stanow!
gushman Napisano 14 Marca 2005 Zgłoś Napisano 14 Marca 2005 Licza sie tylko paragrafy z Kodeksu Karnego. Czyli nieplacone mandaty czy pobrudzenie kogos lodem, jak w przypadku zalozyciela tematu, nie maja znaczenia. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.