Skocz do zawartości

Pomóżcie Debet!

OlaM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bank w którym załozysz konto bez SSN i bez IRS# to NATIONAL CITY

bank w ktorym zalozysz konto nie posiadajac SSN ale posiadajac IRS# to BANK OF AMERICA - na poczatku dostalem tam 500$$ na karcie kredytowej i łacznie mialem 4konta w tej placówce

w obu przypadkach zakladalem konto osobiscie: w National City w marcu tego roku a w Bank of America w czerwcu tego roku takze (jak zawsze) wypowiadam sie na tematy w ktorych moge cos powiedziec i wiem to z wlasnego doswiadczenia.

• Odpowiedzi 26
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Normalnie mam mętlik w głowie po tych wszystkich odpowiedziach.:) W każdym razie kumpela od kilku dni jest w NY i mam nadzieję, że coś załatwiła, w sensie wpłaciła pieniążki. W przyszłym tygodnie zadzwonię i się wszystko okaże... obym miała z głowy ten nieszczęsny BoA i nigdy więcej kont w innych krajach!!!!:)

Napisano
ktora siec komorkowa pozwala na zalozenie kontraktu (1, 2 3 letniego) bez SSN?

czytaj tekst ze zrozumieniem, Tmobile sprzedaje telefony z kontraktem bez SSN - tylko to jest limitowany kontrakt (niepamietam dokladnej nazwy)

Napisano
bank w którym załozysz konto bez SSN i bez IRS# to NATIONAL CITY

bank w ktorym zalozysz konto nie posiadajac SSN ale posiadajac IRS# to BANK OF AMERICA - na poczatku dostalem tam 500$$ na karcie kredytowej i łacznie mialem 4konta w tej placówce

w obu przypadkach zakladalem konto osobiscie: w National City w marcu tego roku a w Bank of America w czerwcu tego roku takze (jak zawsze) wypowiadam sie na tematy w ktorych moge cos powiedziec i wiem to z wlasnego doswiadczenia.

Cóż może teraz jest inaczej, ja jak chciałem założyć sobie kartę kredytową w NYC z limitem choćby na $100 a pytałem w paru bankach, to chcieli moją historię kredytową, a jak nie masz to "securite deposit". Jak zakładałem konto w T-Mobile to też historia i SSN bez historii $500 depozytu za słuchawkę.

Napisano
czytaj tekst ze zrozumieniem, Tmobile sprzedaje telefony z kontraktem bez SSN - tylko to jest limitowany kontrakt (niepamietam dokladnej nazwy)

wlasnie czytam i akurat ten T-mobile "pseudo kontrakt" znam i nie jest to kontrakt w rozumieniu tego slowa, - month to month - to nie kontrakt, a to ze w ramach tej uslugi mozna sobie wybrac dowolny plan to juz inna historia,

PS w IL T-mobile przy otwieraniu takiego konta nie wymaga SSN a np wymaga dokumentu potwierdzajacego adres zamieszkania

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...