Rothman Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 Przeglądając opinię o kampach i forum Camp America zauważyłem, że większość kampów jest w Pensylwanii, Maine i innych stanach w pobliżu New Jersey. To swoista reguła, czy jest też wiele kampów w innych miejscach? Choć i tam jest pewnie fajnie, chyba wolałbym campy na południu, przy oceanie. Na stronie Camp America jest jakaś informacja o targach. Niestety nie ma żadnych dat ani kokretniejszych danych. Czy na targach prezentują się przedstawiciele poszczególnych kampów i można sobie zaklepać na nich miejsce? Czy inne firmy (Camp Leaders, ccUSA) również organizują takie targi?
rych Napisano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2008 targi camp america sa (najprawdopodobnie) 7 marca 2009 w hotelu sobieski w wawie tyle mi wiadomo
rauls Napisano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2008 Przeglądając opinię o kampach i forum Camp America zauważyłem, że większość kampów jest w Pensylwanii, Maine i innych stanach w pobliżu New Jersey. To swoista reguła, czy jest też wiele kampów w innych miejscach? Jest wiele campow w innych miejscach takich jak: Texas, California, Washington state, Illinois, Indiana, Florida itd. Ale jak słusznie zauwazyles wiekszosc campow jest zlokalizowana na wschodnim wybrzezu.
otoagatka Napisano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2008 targi Camp Leaders beda na przelomie lutego i marca, dokladnie wiekszosc campow jest na wschodnim wybrzezu tam wyjezdza najwiecej osob ale glownie dlatego ze przecietny polski student chce jak najpozniej wyjechac do USA. A nie wiem czy wiesz ale w tych goracych stanach na poludniu i cale zachodnie wybrzeze wakacje zaczynaja sie miesiac wszesniej ze wzgledu na temperature. Dlatego jesli mozesz wyjechac np 5 czerwca Camp Leaders znajdzie Ci miejsce w Californii (tak zrobila rok temu moja kolezanka) jesli oczywiscie powiesz CHCE DO CALIFORNII )
Camp America Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 Przeglądając opinię o kampach i forum Camp America zauważyłem, że większość kampów jest w Pensylwanii, Maine i innych stanach w pobliżu New Jersey. To swoista reguła, czy jest też wiele kampów w innych miejscach? Choć i tam jest pewnie fajnie, chyba wolałbym campy na południu, przy oceanie.Na stronie Camp America jest jakaś informacja o targach. Niestety nie ma żadnych dat ani kokretniejszych danych. Czy na targach prezentują się przedstawiciele poszczególnych kampów i można sobie zaklepać na nich miejsce? Czy inne firmy (Camp Leaders, ccUSA) również organizują takie targi? Idea targow jest wlasnie taka, ze zdobywasz miejsce pracy. Przyjezdzaja pracodawcy, rozmawiaja z kandydatami i zatrudniaja. Targi Camp America odbeda sie 7 marca w Warszawie w hotelu Sobieski. Co do lokalizacji campow - ja bym wolala pracowac na polnocy. Poludniowe stany maja wspolna ceche, ktora utrudnia wytrzymanie w pracy - bardzo wysoka wilgotnosc powietrza i upal. Az sie odechciewa pracowac Lepiej pojechac juz po campie odpoczac nad tym oceanem
otoagatka Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 Co do lokalizacji campow - ja bym wolala pracowac na polnocy. Poludniowe stany maja wspolna ceche, ktora utrudnia wytrzymanie w pracy - bardzo wysoka wilgotnosc powietrza i upal. Az sie odechciewa pracowac Lepiej pojechac juz po campie odpoczac nad tym oceanem SWIETA PRAWDA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.