wilson5 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 muzzy a masz moze numer tel do fabryki w Kodiak do której jedziesz? albo wogóle do jakiś fabryk w Kodiak? Z góry jestem bardzo wdzięczny
dolly Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 Jade do PPT. Czy ma ktos z was moze jakies namiary na inne fabryki ew jakies ich alaskanskie strony internetowe gdzie mozna szukac?
mauro183 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 Kodiak "Alaska Pacific Seafoods" świetna ekipa, super szefostwo, piekne widoki Phone: 907-486-3234 http://northpacificseafoods.com/content/view/50/361/
mauro183 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 jak zadzwonicie wczesniej i sie dogadacie moze uda wam sie bankhause zalatwic, inaczej mieszkanie we wlasnym zakresie na kodiaku jest kilka przetworni, okolo 9 jedna kolo drugiej, takze juz na miejscu mozna sie przeniesc z fabryki do fabryki
muzzy Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2009 Kodiak "Alaska Pacific Seafoods" świetna ekipa, super szefostwo, piekne widoki Phone: 907-486-3234 http://northpacificseafoods.com/content/view/50/361/ mauro kurcze bo nam roboty zabraknie jak bedziesz tak ludzi kierowal
Miss Chili Napisano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2009 Bankhausy sa raczej zarezerwowane dla ludzi z transferu , wiec nieliczylabym na nie , wiekszosc z pracodoawcow, zanim Cie zatrudni wymaga abys mial lokum zapewnione, a to czasami jest trudne, dodatkowo dochodzi jedzenie we wlasnym zakresie , jednak Kodiak to piekne miejsce, choc calkowicie opanowane przez filipincow
mauro183 Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 Muzzy ty jestes weteran i tak dasz rade pomyśl o tej rzeszy Polaczków co nie wiedzą co ich czeka na Alasce
Kasai Napisano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2009 He skonczylo sie tak jak zawsze. Nie ma pracy na polnocy i ludzie do polski jada. A trzeba bylo przemyslec to na spokojnie a nie widoczki ladne podziwiac:) W craig tez nie ma za wiele godzin a rzadzi tam serbska mafia:) W Anchorku jest wiecej polakow niz niedzwiedzi i obie nacje bezrobotne. Tak ten sezon dziwny jest najlepszy od 30 lat dla rybakow ale odczuwam wrazenie ze dla przetwornio do dupy niby robia a nie idzie zarobic jak w zeszlym roku.
jajeczko Napisano 10 Października 2009 Zgłoś Napisano 10 Października 2009 widzę że cię humor nie opuszcza jak zwykle... masz rację co do mafii k... brała na nich nie dość że w dupie byli gówno widzieli nic nie robili a każdy na lidera supervisora z odpowiednią kaską za to stanowisko oczywiście....
drake Napisano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2010 Cześć zastanawiam się nad Craig ponieważ jestem zmuszony na wyjazd dopiero po 8,9 lipca warto tam jechać? a może znacie jakieś alternatywy (np. kontynentalna część US)? wybrałem Alaskę ze względu na to, że jadę pierwszy raz (wcześniej kilka razy pracowałem w UK wakacyjnie, z ang nie mam najmniejszych problemów) a i mogę przeznaczyć około 7 tyś zł max na wyjazd będę niezmiernie wdzięczny za wszelką pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.