ksiezniczka_fifi Napisano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2009 Hej! Moze ktos doswiadczony moglby polecic fajne resorty ,ew odradzic? za wszelkie info bede wdzieczna
neltilia Napisano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2009 Sama robie rozeznanie w tym temacie i moim zdaniem godne uwagi sa (kolejnosc przypadkowa): 1. C Lazy U Ranch w Colorado, (na ten sezon wszytskie miejsca sa juz zajete podobno) 2. Pine Acres Family Camping Resort w Massachusetts 3. Shorehaven Golf Club w Connecticut ksiezniczka_fifi z jakiego biura wyjezdzasz?
ksiezniczka_fifi Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2009 Ja jade z CA , mam juz komplet dokumentow i tylko czekam na jakies zainteresowanie moja osoba
KLOPS Napisano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2009 Gorąco odradzam: Twin orchard country club, IL oraz Devon yacht club, NY
starosta86 Napisano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2009 A dlaczego odradzasz te resorty? Co z nimi nie tak?
karolinka89 Napisano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2009 Hej! Moze ktos doswiadczony moglby polecic fajne resorty ,ew odradzic? za wszelkie info bede wdzieczna Hej! jedziesz może pierwszy raz? bo ja tak się zastanawiałam czy jechać, ale boję się że sobie nie poradzę poza tym nikt ze znajomych nie zamierza się wybrać, a Ty się już zdecydowałaś?
fobia Napisano 18 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 Hej! Moze ktos doswiadczony moglby polecic fajne resorty ,ew odradzic? za wszelkie info bede wdzieczna Bylam w Pine Acres na resorcie...polecam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.