ksiezniczka_fifi Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Hej! Moze ktos doswiadczony moglby polecic fajne resorty ,ew odradzic? za wszelkie info bede wdzieczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
neltilia Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Sama robie rozeznanie w tym temacie i moim zdaniem godne uwagi sa (kolejnosc przypadkowa): 1. C Lazy U Ranch w Colorado, (na ten sezon wszytskie miejsca sa juz zajete podobno) 2. Pine Acres Family Camping Resort w Massachusetts 3. Shorehaven Golf Club w Connecticut ksiezniczka_fifi z jakiego biura wyjezdzasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksiezniczka_fifi Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 Ja jade z CA , mam juz komplet dokumentow i tylko czekam na jakies zainteresowanie moja osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLOPS Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Gorąco odradzam: Twin orchard country club, IL oraz Devon yacht club, NY Link to comment Share on other sites More sharing options...
starosta86 Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 A dlaczego odradzasz te resorty? Co z nimi nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolinka89 Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Hej! Moze ktos doswiadczony moglby polecic fajne resorty ,ew odradzic? za wszelkie info bede wdzieczna Hej! jedziesz może pierwszy raz? bo ja tak się zastanawiałam czy jechać, ale boję się że sobie nie poradzę poza tym nikt ze znajomych nie zamierza się wybrać, a Ty się już zdecydowałaś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fobia Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Hej! Moze ktos doswiadczony moglby polecic fajne resorty ,ew odradzic? za wszelkie info bede wdzieczna Bylam w Pine Acres na resorcie...polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.