mprl Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Planuje wyslac mienie przesiedlencze do Polski i zastanawiam sie, z ktora firma to zrobic. Dzwonilem do kilku firm i z tego co uslyszalem, to za kontener 40' w NY-NJ area cenowo najlepiej wypadly AARON P.B. - 3200 Gdynia/4500 pod drzwi; POL-USA Shipping - 3150 Gdynia/4500 pod drzwi. Moze ktos z Was korzystal z uslug wyzej wymienionych firm albo z innej. Mienie wazna rzecz, wiec lepiej aby wszystko przebieglo gladko i bez niespodzianek. Za wszelkie porady i wskazowiki z gory dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeli Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Hey Ja prowadzę firmę wysyłkową w USA (sprowadzam sprzęt mechaniczny do PL - auta, łodzie etc.) Od dłuższego czasu korzystam z usług POL-USA (pracują tam Paweł i Sylwia). Firma jest full profeska, bardzo szybko wysyłają sprzęt. Mają własny olbrzymi magazyn i nigdy nie miałem z nimi problemu, nigdy nic nie zginęło i wszystko dotarło do Gdyni lub Bremerhaven a w zeszłym roku wysłałem od nich kilkanaście aut + masę drobnych części samochodowych i akcesoriów takich jak felgi etc. Mają pełne ubezpieczenie na czas transportu... P.S. Jak zadzwonisz do POL-USA następnym razem to poproś Pawła lub Sylwię i powołaj się na Marcina z Virginii, powiedz, że ich tobie poleciłem z pośród innych firm i poproś o discount Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania to śmiało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.