bigguy Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 no i jak panowie znalezliscie prace?
Shooter Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 Witam, prace mam narazie do konca przyszlego tygodnia, ale do tej pory nie pracowalem tylko 2 dni robocze wiec jest dobrze . A mam pytanie w sprawie nauki jezyka angielskiego, znacie moze jakies dobre szkoly nauki jezyka angielskiego ? Mieszkam przy Diversey i Central. Chicalbym uczyc sie z obcokrajowacami poniewaz przelamalbym bariere jezykowa Dzieki poozdroooooo
bigguy Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 Diversey i Central czesto tam przejezdzam he shooter a gdzie pracujesz???
Shooter Napisano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 Peciowanie, sendowanie, malowanie . Tylko ze robota do konca tygodnia i bedzie trzeba szukac nowej
Jim Beam Napisano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2009 Powinno byc" peciowanie, sendowanie, pejntowanie", no ale ty dopiero 2 tygodnie jestes to angielski jeszcze kuleje.
bigguy Napisano 8 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2009 no i z powrotem w chicago weekend spedzilem w Denver - bylo fajnie, maly relaks naladowac baterie i teraz znow do pracy i czekam na telefon dobrze by bylo cos zarobic dzisiaj bo we wrzesniu trza do Polski jechac i potrzebna kasa a bilety drogie ze glowa mala
Angela ;* Napisano 9 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2009 hm.. ja chodzę na wakacyjny kurs w rosemond na barry st. taka mała uliczka nie daleko lotniska i jest super, oprócz mnie sa jeszcze 2 polki a reszta to bułgarzy, rosjanie, meksykanie itd. uczy nas amerykanka i hindus ale jest spoko, wszystko ładnie pieknie wyłożone na tacy )
Shooter Napisano 10 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2009 A w jakich godzinach sa tam zajecia? Mi by pasowalo wieczorem poniewaz pracuje....
bigguy Napisano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Lipca 2009 Lockport - fajne miasteczko na poludniowych przedmiesciach, zaraz obok Orland Park, potem Crest Hill, Plainfield, Romeoville, Lemont, ciekawe czy ktos z forumowiczow mieszka w tych regionach ???? juz w Lockport jest dosc sporo Polakow, Lemont ma pelno ulic z polskimi nazwami
Kamildzianka Napisano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja zapytam tych, ktorzy czesto kupuja w polskich sklepach. Do tej pory kupowalam bialy barszcz firmy A'Grosik w Jewel Osco. Dzisiaj pojechalam specjalnie po barszcz i nie bylo. Malo tego: nie ma go rowniez w innych sklepach tej sieci, wiec chyba wycofali produkt. Nie usmiecha mi sie jechac az do polskiej dzielnicy, bo mam kawalek drogi, a nie mamy samochodu (wiec targanie tego w plecakach i siaty w rekach). Czy znacie jakis polski sklep, w ktorym mozna kupic online? Albo czy mozna kupic polskie produkty w Treasure Island albo Whole Foods Market?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.