niron Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Witam. Możecie mi doradzić które biuro ma obecnie najtańszą oferte jeśli chodzi o wyjazd na w&t z własnym pracodawcą? Z tego co narazie znalazłem to wychodzi ze GO2USA i CCUSA (z tym ze tutaj program nosi nazwę Work Experience - czy zasady są takie same jak w&t ?) Oczywiście interesują mnie biura bardziej znane i cieszące się dobra renomą. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isabela83 Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Moim zdaniem zarowno Go2USA jaka i CCUSA to sa biura warte uwagi, gdyz maja nieco nizsze ceny i nie musisz placic haraczu jesli sam chcesz kupic bilet. Z GO2USA sama kiedys lecialam na W&T i jesli chodzi o zalatwienie wyjazdu/papiery/ambasada to o ile dobrze pamietam wszystko załatwili tak jak trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustynkaCudDziewczynka:) Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 podbijam temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.