Skocz do zawartości

Wrazenia Po Targach, Kto Jedzie Na French Woods ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, bylem dzisiaj na targach ccusa. Dostalem sie na campa French Woods, czy ktos dostal sie w to miejsce?

Jade w tym roku pierwszy raz, a moze ktos moze cos powiedziec o tym miejscu.

Wpisujcie sie, wypowiadajcie :)

Pozdrawiam wszystkich,

szieea!

fakson

Napisano

czesc, ja dzisiaj bylem na targach z kolezanka i oboje jedziemy na french woods; ktorego masz wyjazd i na jakie stanowisko zostales przyjety?

Napisano

Czesc, ja wyjazd mam 24 czerwca. I jestem na Dishwashes. Czyli mycie naczyn,

A Wy na czym ? pierwszy raz jedziecie ? I skad jestescie?

Napisano

jedziemy pierwszy raz, ja jako maintainter, a kolezanka chyba jako opiekunka do koni - czy cos w tym stylu.

ja jestem ze stalowej woli, a kolezanka z chelma.

terrorystka - wydaje mi sie, ze malo bylo osob (chetnych), nie przyjechaly chyba 2 campy; niestety duzo campow potrzebowalo pracownikow przed 20 czerwca, co mi nie odpowiadalo. ale ogolnie bylo spoko - myslalem, ze to bedzie trwalo dluzej, a tak gdzies kolo 12 wyszlismy juz stamtad.

Napisano

buu, a mnie pokusiło o zmiane organizatora na CA, nasze targi były zdecydowanie mniej udane :( i mimo ze mogę wyjechać przed 20tym, to pracy brak :(

gratuluję i życze udanych wakacji!! :))

Napisano

Ja bylem na owych targach po raz pierwszy. Inaczej to sobie przedstawialem, ale nie bylo zle. Obsluga ccusa bardzo mila i pomocna. Na poczatku gdy dotarlem widzialem grupe ludzi ustawiona w kolejce do pracodawcow. Stalo ich gdzies z 30/35 moze. Bylem okolo godziny 11.30-12 musialem cos powypelniac, rozmowa kwalifikacyjna zeszlo mi na to z godzine. Wtedy u pracodawcow juz prawie nikogo nie bylo(malo kto) Wiec i pewnie mniejsza oferta zostala. Jak sie zna dobrze angielski to nie ma tam przeszkod!

Pozdrawiam

Napisano

również bylam wczoraj na targach ccusa, i troche porazka. najpierw musialam czekac na rozmowe prawie godzine, jak juz skonczylam poszlam wybierac camp, a tu sie okazalo ze zaden nie potrzebuje dziewczyn, wszyscy szukali chlopakow:( juz mialam wychodzic zrezygniwana, ale naszczescie udalo mi sie, i jade na Lake Bryn Mawr Camp

Napisano

ja rowniez bylem na targach pierwszy raz, ale myslalem, ze bedzie duzo wiecej osob... tak przypuszczalem, ze z ta rozmowa kwalifykacyjna bedzie dlugo schodzic, dlatego w piatek odbylem ja w lublinie:) ja niestety najwczesniej moge wyjechac 20-stego wiec za wiele campow dla mnie nie bylo, ale na ten co chcialem to sie dostalem:)

terrorystka - no przyznam, ze chyba masz czego zalowac, bo wiele campow chcialo juz ludzi kolo 10 czerwca a nawet wczesniej! :/ ale z tego co wiem, to zapisy trwaja do konca kwietnia, dlatego mysle, ze jeszcze nie wsystko stracone... ale pewnie juz zaplaciles pierwsza rate:/ btw, zawsze mozesz poszukac jakichs campow na necie i napisac do nich, ze jestes w programie i szukasz pracy i ze ich camp ci sie spodobal itd... :D

k_aszk_a - ten camp jest spoko, na ktory sie dostalas:) wiec mysle, ze bedzie oks;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...