jumperek21 Napisano 22 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam! Teraz się bedę bronić na mgr ale oprocz tego jestem na podypolomowych studiach zaocznych 1 rocznych. Czy ktoś jest lub był w podobnej sytuacji? Mam juz pismo ze obrone mam przeniesioną na pazdziernik. Poza tym firmy typu work & travel (większośc mówi , ze nie ma problemu). Napisałem nawet maila do ambasady i odpisali ze jak przeniosę obronę to mogę się STARAĆ o dostanie wizy. Nadal jednak mam obawy i nie wiem jak to będzie. :? :shock: Piszcie jak jesteście w podobnej sytuacji Thanks!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bozka Napisano 22 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Don't worry bardzo dużo ludzi tak robi że "przenosi" obrony na październik - dostają papier z dziekanatu potem idą z nim do ambasady po czym w maju broną sie w pierwszym terminie bo nie chą sobie zostawiać na po wakacjach Znam wile osób które tak zrobiły, sama też tak zrobiłam z licencjatem a w tym roku zamierzam powtórzyć proceder z magisterką. Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumperek21 Napisano 22 Marca 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 hehe dobry pomysł ale ja jestem na podyplomowych i mam karte słuchacza a nie indeks :/ ale jestem dobrej mysli dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bozka Napisano 22 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Będzie dobrze. Pozytywne myślenie to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumperek21 Napisano 18 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czy ktoś już w podobnej sytuacji do mojej (studia podyplomowe), był w Ambasadzie i dostał wizę ? Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumperek21 Napisano 6 Maja 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 No i już po!!! Było strachu wiele ale jest J1 !!!!! Mimo że studia już podyplomowe i 1 roczne! Załatwiona obrona tylko na październik i jest ok! Czepiali sie ( Polacy którzy sprawdzają dokumenty) czemu nie mam legitymacji na tych studiach - nie mam i tyle! Bo to studia podyplomowe, a Amerykanka - Konsul zapytała tylko kiedy kończę studia, co mam zamiar robić po, co będę robił w USA, co robiłem rok temu! Jest OK !!! nie ma się co bać!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bozka Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 GRATULACJE :brawo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.