rafaluk Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam! Mam zamiar pojechac w najblizszym czasie do Nowego Yorku i Waszyngtonu, jednak mam zerowe obeznanie w tamtych terenach. Znacie moze jakies fajne strony z hotelami/motelami w tamtych okolicach? I czy z Waszyngtonu mozna latwo sie do NY dostac? Bo to kilkaset kilometrow jest. Jakies busy, niebusy kursuja w tamtych kierunkach? Pozdro!
marcinct Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 wystarczy zajsc na dworzec kolejowy a obok jest autobusowy - polaczen co nie miara , uzyj google z znajdziesz interesujacy cie dworzec w danym miescie
rafaluk Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2009 A ile kosztuje polaczenie miedzy NY i WDC? Tak okolo. Nie zebym kasy na to nie mial, ale chcialbym dokladnie sobie budzet zaplanowac, a jak mi sie to polaczenie spodoba, to pewnie bede uzywal go czesciej. Pozdro! PS a nie wiecie, gdzie moglbym te nieszczesne hotele znalezc? any tips?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.