mario_dsl Napisano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2005 [Zastanow sie (choc nie jestem pewien, czy wchodziles na strone choc jednego z organizatorow Au Pair) - skoro program jest dostepny dla osob po ukonczonej szkole sredniej, to bedziesz mial szanse czy nie? :roll: Wchodziłem i wiem ze trzeba miec ukończona szkole średnia albo nawet zawodówke , ale chodzi mi o to ze od facetów wiecej wymagaja i z tego co widze to w większości wyjeżdzaja studenci co kończa pedagogoike czy psychologie albo robia licencjaty.
emilia978 Napisano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2005 jestem au pair juz drugi rok i z tego co wiem faceci musza miec 21 lat zeby byc au pair. A jezeli chodzi o agencje to www.culturalcare.com ma najwieksze doswiadczenie i baze rodzin i au pair
mario_dsl Napisano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2005 Nieprawda - trzeba miec ukonczone 18 lat
emilia978 Napisano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2005 to fajnie, chyba sie zmienilo bo ja pamietam ze bylo 21 lat. Moze tez zalezy od agencji. Powodzenia
mario_dsl Napisano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2005 OK , dzieki mam nadzieje ze sie powiedzie mi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.