M.L. Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Witam ! Szukam chętnych na podróż do Las Vegas, Grand Canyonu, potem Los Angeles, San Francisco i na Hawaje, termin od ok 1.08 do ok 21.08. W tym roku jadę już drugi raz do USA, poprzednio zwiedzilam cale wschodnie wybrzeze, teraz chcialabym zobaczyć zachodnie, podrozowanie samemu nie sprawia tyle rodosci co z kims Biore na siebie cala organizacje, od planow zwiedzania, wyboru srodkow transportu po noclegi. Jestem oczywiscie otwarta na wszelkie propozycje, a caly plan podrozy mozemy dostosowac do tego co kto chce zobaczyc, w razie pytan piszcie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik098 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Chętnie pojechałbym z tobą ale oczywiście brak kasy. Wszystkie te miasta są super i jestem ich fanem. Ogólnie do twojego planu dodałbym Malibu i koniecznie Dolinę śmierci. No cóż inni mają kasę inni nie. A po za tym jestem za młody żeby ją już mieć. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkuba Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 hej moze napiszmy na maila co i jak ja tez drugi raz planuje jechac moj mail szkuba@interia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.