Jump to content

Blad Na Formularzu Aplikacyjnym O J-1 Visa

Recommended Posts

Dzisiaj dostalem email z formularzem aplikacyjnym potwierdzajacym, ze jestem umowiony na interview 1 czerwca. Problem w tym, ze pan w ambasadzie zle zapisal moje drugie imie i zamiast Bartlomiej, wyszlo Dartlomiej. Czy nalezy to zmienic, czy jesli wypelnie wszystkie DS-y poprawnie, to nie bedzie z tym problemu? Zdarzylo sie to juz kiedys komus?

pzdr

wyjasnij o jakim formularzu aplikacyjnym mowisz bo dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie jest to niejasne,

jesli umawiales sie przez infolinie (a to zalatwia firma zewnetrzna a nie ambasada) to im sie czesto zdarza popelniac bledy i taki blad nie powinien stanowic problemu,

jesli umawialo Ci jakies biuro posredniczace to jest to w ich interesie zeby to wyjasnic,

dla Ciebie najwazniejsze jest zeby wlasciwe dokumenty DS zawieraly zgodne z prawda informacje a potem zeby takie informacje zawierala juz sama wiza ;-)

Rozumiem ze dostales batch z infolinii ze jestes umowiony na taka a taka date i godzinę?

Jak tam sa bledy w nazwisku sie nie przejmuj, wazne jest co bedziesz mial wpisane w

we wnioskach wizowych i DS.

O ile sie nie myle masz tam tez info o Twoim numerze paszportu? Jesli to jest poprawne

nie klopocz sie wszystko bedzie ok.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...