jawala Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Witam, czy macie sprawdzony parkin samochodowy w pobliżu Okęcia no i oczywiście tani, sprawdzałem kilka na www i najtańszy znalazłem Lider Parkin - czy ktoś tam może parkował ? muszę zostawić samochód na 28 dni i tam wychodzi 165 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grodek Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Parkingów "Lotnisko" jest bez liku przy Alei Krakowskiej, więc znajdziesz jakiś bez problemu jadąc w ciemno. Ja jestem z Warszawy, więc w wyborze Ci nie pomogę (nie dlatego, że nie chcę bynajmniej , po prostu ich nie znam), ale proponuję rozważyć jeszcze inną opcję: wjedź w osiedla wzdłuż Żwirki i Wigury (Rakowiec) i spróbuj wstawić samochód na którykolwiek z osiedlowych parkingów strzeżonych. Cena nie powinna przekroczyć 100 - 120zł za miesiąc parkowania. Resztę kasy przeznaczysz na taksówkę. Cenowo wyjdzie Cię podobnie, ale nie będziesz zdana/zdany na łaskę i niełaskę transportu parkingowego. Ostatnio gdy wracałem z wakacji ludzie czekali na transport na parkingi nawet godzinę, bo do dyspozycji był jeden 7 osobowy bus, który zbytnio się nie spieszył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.