mimi0100 Napisano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam, w lipcu chcę z mężem oraz znajomymi wyskoczyć na ok 5 dni do Miami. Czy ktoś zna może jakieś fajne i niedrogie hotele, najlepiej gdzieś w okolicy Miami Beach Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
daniel_ts Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 www.booking.com Bylismy z zona w hotel Nash. Mozna polecic. Nie na samym Ocean Drive ale fajny i niedaleko plazy.
katalinaa Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 Polecam Eva Hotel. Jest to mały ale bardzo tani hotelik w samym centrum South Beach.
pheonix123 Napisano 11 Maja 2009 Zgłoś Napisano 11 Maja 2009 Days Inn - zaraz przy lotnisku.... Przywioza, zawioza i blisko do Miami Beach;)
bania76 Napisano 12 Maja 2009 Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 Witam. Wróciłem wczoraj z Maiami Beach. I na samej ulcy Ocean drive masz pare w każdym teraz znajdziesz miejsce cena około 100 $ za dobe bez wyżywienia. Gdzieś dalej to nie wiem. Wakacje napewno będo super !!! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.