mimi0100 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Witam, w lipcu chcę z mężem oraz znajomymi wyskoczyć na ok 5 dni do Miami. Czy ktoś zna może jakieś fajne i niedrogie hotele, najlepiej gdzieś w okolicy Miami Beach Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_ts Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 www.booking.com Bylismy z zona w hotel Nash. Mozna polecic. Nie na samym Ocean Drive ale fajny i niedaleko plazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalinaa Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Polecam Eva Hotel. Jest to mały ale bardzo tani hotelik w samym centrum South Beach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi0100 Posted May 6, 2009 Author Report Share Posted May 6, 2009 dzięki bardzo pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pheonix123 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Days Inn - zaraz przy lotnisku.... Przywioza, zawioza i blisko do Miami Beach;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bania76 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Witam. Wróciłem wczoraj z Maiami Beach. I na samej ulcy Ocean drive masz pare w każdym teraz znajdziesz miejsce cena około 100 $ za dobe bez wyżywienia. Gdzieś dalej to nie wiem. Wakacje napewno będo super !!! Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.