k_aszk_a Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 jade na camp drugi raz, czy to spotkanie jest dla mnie obowiazkowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rauls Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 jesli jedziesz z CA to nie jest obowiazkowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoagatka Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 jade na camp drugi raz, czy to spotkanie jest dla mnie obowiazkowe? to pewnie zalezy z jaka organizacja ale lepiej sie wybrac na takie spotkanie glownie ze wzgledu na to co mowia o ubezpieczeniu i innych haczykach potem przynajmnije nie ma nieporozumien Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrorystka Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 wproszę się w wątek jeśli date 'dostepnosci' mam 16 czerwca, a ciągle jestem na rtbp i podobno to jeszcze może się ciągnąć i ciągnąć .... to automatycznie moja data wylotu moze sie przesunac na późniejszą? z racji tego, że wiza,lot i załatwianie całej papierkowej roboty trwa... co wiąże sie z późniejszym powrotem, czytaj nieobecnością na poprawkach....? <wrr> tak czysto teoretycznie, bo szczerze wątpię w ten wyjazd i gdyby nie przepadające pieniądze, to już bym się sama wycofała :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_aszk_a Posted May 6, 2009 Author Report Share Posted May 6, 2009 pewnie placement dostaniesz 2-3 dni pzed wylotem, ja tak mialam jak jechalam poraz pierwszy, tez juz myslalam ze pewnie nic z tego a tu po poludniu w srode dowiedzilam sie ze wylatuje w sobote rano, podobnie miala znajoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteska Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 wproszę się w wątek jeśli date 'dostepnosci' mam 16 czerwca, a ciągle jestem na rtbp i podobno to jeszcze może się ciągnąć i ciągnąć .... to automatycznie moja data wylotu moze sie przesunac na późniejszą? z racji tego, że wiza,lot i załatwianie całej papierkowej roboty trwa... co wiąże sie z późniejszym powrotem, czytaj nieobecnością na poprawkach....? <wrr> tak czysto teoretycznie, bo szczerze wątpię w ten wyjazd i gdyby nie przepadające pieniądze, to już bym się sama wycofała :| Jeżeli chodzi o zwrot kosztów, to zależy z jakiego biura aplikujesz. Ja ostatnio napisałam e-mail do pani Gabrieli Wielgosz (gabriela.wielgosz@campamerica.pl) z pytaniem o obecne szanse otrzymania placementu i otrzymałam w odpowiedzi informację: "Jeżeli nie chcesz już dluzej czekac mogę zasugerowac Twoja aplikacje jako "Unsuccessful". Otrzymasz oczywiście w tym przypadku pelny zwrot kosztow. Proszę dac mi znac czy mam tak zrobic." Bo faktycznie, każdy chciałby zaplanować sobie jakoś wakacje, a nie czekać do końca czerwca i zostać na lodzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.