agagausia Napisano 7 Maja 2009 Zgłoś Napisano 7 Maja 2009 HEj, poraz pierwszy przylatuje na lotnisko NEWARK NJ i za bardzo sie nie orientuje jak dojechac do NYC. Szukalam informacji na stronie lotniska ale srednio z informacjami na ten temat. CZy ktos z was tez przylatywal na newark i wie jak dojechac??Dzieki z gory za info!
mklinge Napisano 7 Maja 2009 Zgłoś Napisano 7 Maja 2009 Sprawdź tutaj: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...amp;#entry56467 Tylko w Twoim przypadku trasa jest w odwrotnym kierunku.
marianek60 Napisano 7 Maja 2009 Zgłoś Napisano 7 Maja 2009 http://www.panynj.gov/airtrainnewark/around_ewr.html
AirExpress Napisano 7 Maja 2009 Zgłoś Napisano 7 Maja 2009 HI Zalezy gdzie do NY , wysiadziesz na grand centralu i co dalej - taksowka , metro, . Hm mysle ze jesli nie znasz NY to podroz z newarku do danego adresu moze czasem byc dluzsza niz lot samolotem. Napisz gdzie miejwiecej w NY i sprawdz ceny komunikacji jesli beda zblizone do mojej taryfy to moze lepiej wynajmij mnie odbiore i zawioze pod drzwi , gdzie wskazesz adres . Jesli chcesz do gdzies dalekiego punktu NY to ja biore ok 50-55 usd z dowozem pod dom . Pozdrawiam
legionista Napisano 18 Maja 2009 Zgłoś Napisano 18 Maja 2009 z kolega ladujemy w newark 8 czerwca i musimy sie dostac do waszyngtonu.co polecacie? pociag? 77 dol, ktory ponoc niedaleko lotniska jest czy autobus 20 dol, ale do ktorego trzeba dojechac do nowego jorku. jakas pomoc?
legionista Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 tylko 3 razy drozszy, ale znow do autobusu trzeba dojechac... hmmm nie wiem...
gal Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Dojazd z Newark do NYC to koszt okolo 50 dolarow (taksowka) plus czasami bardzo duzo czasu gdyz czesto sa korki. Acela odjezdza z Newark Airport railrod station czyli przemieszczasz sie tylko na stacje odjazdow pociagow co jest tuz i omijasz caly kociol nowojorski Mozecie wzac pociag do miasta ale IMO to nonsens bo newark jest jakoby po drodze z miasta wiec po co sie cofac Ale to moja opinia
legionista Napisano 24 Maja 2009 Zgłoś Napisano 24 Maja 2009 a mozesz mi napisac ile czasu zajmuje podroz pociagiem i ile autobusem z newark? dzieki
gal Napisano 24 Maja 2009 Zgłoś Napisano 24 Maja 2009 pociagiem zajmuje 3 godziny z hakiem Ponadto na Amtrak.com sa w tym roku latem ekstra znizki 25% rozpoczynaj sie od 3 czerwca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.