marcinejro Napisano 25 Marca 2005 Zgłoś Napisano 25 Marca 2005 Jesli był ktoś w Jackson w WY niech napisze jakie wrażenie zrobiło na nim to miasto. Może jakieś ciekawostki rady? Jak tam jest z pracą? Może ktoś wie jak sie tam dostać autobusem z Denver (Greyhoundy tam nie dochodzą)? Pozdrawiam.
Gość Napisano 27 Marca 2005 Zgłoś Napisano 27 Marca 2005 Czy chodzi o Jackson WY-83001 :?: Jeżeli tak, to przejżyj >>> http://www.jacksonhole.com/faq/transportation-faq.html Informacje o pracy >>> http://www.jacksonhole.com/info/emp.international.asp p.s. Dlaczego chcesz jechać z Denver , Colorado ? Dystans do pokonania = 523 mile . Bliżej jest z Salt Lake City , Utah :!: Dystans do pokonania = 307 mil .
marcinejro Napisano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2005 dzięki za linki, ale przeglądałem je juz dziesiątki razy. chodzilo mi raczej o jakies praktyczne rady osób, które tam były. wiem, że z salt lake city można dotrzeć do jackson bez problemu (jest nawet specjalna linia autobusowa), niestety mam bilet lotniczy do denver i właśnie stamtąd będę musiał się desantować do Jackson. tak wygląda sytuacja.
misza Napisano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2005 siema. bylem tam przejazdem do yellostone i wizualnie miasteczko mi sie podobalo. troche westernowy klimat . jest dosyc sporo klubow, pubow i restauracji, chociaz miasto nie jest za duze. ekstra krajobrazy . pozdrawiam
marcinejro Napisano 13 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 dzięki misza za to info. a mógłbyś coś podpowiedzieć na temat transportu z Denver w te okolice Wyoming? pozdro.
misza Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 niestety nic ci nie powiem. ja tam jechalem autem. pozdr.
czosnky Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Jesli był ktoś w Jackson w WY niech napisze jakie wrażenie zrobiło na nim to miasto. Może jakieś ciekawostki rady? Jak tam jest z pracą? Może ktoś wie jak sie tam dostać autobusem z Denver (Greyhoundy tam nie dochodzą)?Pozdrawiam. Heyka Byłem tam w zeszłym roku na W&T i też telepaliśmy się z Denver szarym psem którego nie polecam bo jak wracaliśmy to nas okradli na dworcu. Najlepiej jest lecieć z Denver do Salt Lake lot możesz sobie zarezerwować już teraz a potem z Salt Lake busem do samego Jackson przystanek w centrum nieopodal K-marktu. Obiecaliśmy sobie tak to w tym roku załatwić. Kolejny pomysł to lot z Denver do Jackson (lotnisko jest jakieś 10 mil od miasteczka) ale jest mało lotów bo za[beeep]aste lotnisko -ludzie tak latali. Trzecie rozwiązanie to wynajęcie samochodu na lotnisku w Denver ale bez karty kredytowej (wypukłej) zapomnij. Obeszliśmy wszystkie wypożyczalnie, mieliśmy gotówkę ale nic z tego. Jakby co zapraszam na priva GG6939550. Pozdro
gabrielangel Napisano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2005 witam, bylem jeden dzien przejazdem takze w zeszlym roku wracajac z Parku Yellowstone. Wlasciwie nie wiele wiecej moge dodac, niz to co powiedzieli inni. Super widoki (Park Grand Teton tuz obok) westernowy klimat miasteczka, duzo pubow, restauracji. Co warto wiedziec - samo miasto nieduze ale po zanim na ranczach mieszka mnostwo bogatych amerykanow. Wiec na pewno dobre pieniadze w knajpach. Niestety fala meksykanow powoli tam dociera wiec z praca pewnie coraz gorzej. Oglolne wrazenie, bardzo pozytywne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.