darek_ds Napisano 13 Maja 2009 Zgłoś Napisano 13 Maja 2009 Witam To mój pierwszy post na forum, więc witam i dziękuję za tę kopalnię wiedzy na temat podróży do USA. Wszystko już załatwiłem, bilet już mam... tylko w drogę... Mieszkać będę w okolicy San Francisco - w miasteczku Lafayette, a że jestem fotoamatorem moje pytanie dotyczy miejsc, które warto by odwiedzić w okolicy, coby trochę fajnych ujęć narobić. Sam trochę szukam, ale podpowiedzi ułatwią sprawę.... dzięki i pozdrawiam
Keyser Soze Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Z Oakland Hills a konkretnie z lokalnego cmentarza, jest najpiekniejszy widok na cala Bay Area, oczywiscie z panorama SF w tle. Cala Bay Area jest fotogeniczna, no moze z wyjatkiem Oakland, El Cerrito, Richmond - krajobrazowo to takie nasze brzydkie Slaskie masteczka i miasta, co ciekawe to porownianie z ust loalsow z Bay Area, ktorzy na Slasku pare razy byli. Okolice Lafayette i bardziej na wschod, sa bardzo zielone i pagorkowate, jest tam co fotografowac. Oczywiscie NorthBay, czyli za mostem GG, tam gdzie gowno nie smierdzi, Sausalito to piekne miejsce na uwiecznienie na fotach.
darek_ds Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 dzięki serdeczne trochę tego jest, a jak zagląda się w google maps to ma się taaaki zawrót głowy, że hej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.