in_ka Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Takie prężne to forum, więc może ktoś podpowie. Sytuacja wygląda tak: ja i 2 moich synów (4 i 9 lat) mamy wizy na 10 lat. W USA byliśmy 3 razy, wyjazdy krótkie typowo turystyczne. Mój mąż już 3 razy dostał odmowę. Nie mam pojęcia dlaczego, nie mamy tam nikogo nielegalnie, tu mamy stabilną sytuację. Mamy tam fajną rodzinę, której bardzo zależy, żeby i mój mąż mógł ich odwiedzić, są już plany na te wakacje - 2 tygodnie u nich i wspólny(także kuzyni i ich dzieci) tygodniowy wyjazd do Disneylandu, a my nie wiemy co robić, czy warto jeszcze raz ryzykować. Teraz poleciałby tylko mąż ze starszym synem i jego wpisałby we wniosku jako osobę towarzyszącą . Podpowiedzcie jak to rozegrać, nie chcemy po raz kolejny się rozczarować, a właśnie dziś mamy zamiar wypełniać wniosek. Acha dodam jeszcze ,że mąż nigdy nie był w Stanach. pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Musisz zdecydowac sama czy gra jest warta swieczki. W koncu ja znam troche ludzi, ktorzy po nie owocnych kilku probach w rezultacie koncowym dostali wize. Moze byc tak ze dostanie tylko na rok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.