Skocz do zawartości

Interview

Aniejka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie do Pani Kariny i z gory dziekuje za odpowiedz.

Razem z mezem jestesmy juz rok po interview, bylo ono 20 maja 2008. On jest obywatel ja nie. Interview przebieglo w milej atmosferze zadnych podejrzen, na koncu Pani oficer nam zyczyla milego dnia i aby maz sie mna opiekowal. Nie powiedziala czy zdalismy czy nie, czy czeka nas drugie interview nic. Po trzech miesiac nasz adwokat wyslal im pismo co sie dzieje z nasza sprawa i zadnej odpowiedzi. Pozniej poszlismy na info pass tez nic, pozniej poszlismy na drugie info pass i bylo lepiej. Pani oficer podala nam numer tej kobiety co nas pytala i kazala wyslac do niej list. Wyslalismy ale zadnej odpowiedzi nie otrzymalismy. Teraz zbliza kolejny termin na info pass i ja jestem 8 miesiacu ciazy. Szczerze powiedziawszy mam dosc tego calego emmigration. Nie wiem co mamy zrobic zeby dostac jaka kolwiek odpowiedz dlaczego trzymaja nasza sprawe tak dlugo. Czy moglaby mi Pani napisac czy ja na takim info pass moge wymusic od nich jakas odpowiedz.? Bede wdzieczna i zycze milego dnia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...