aandrew1 Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Hej, jest ktoś chętny do zwiedzania Kalifornii na przełomie sierpień/wrzesień 2009? LA, San Diego, San Francisco, parki narodowe, wszystko ok 3-4 tyg. Na razie planuję, ale może coś z tego wyjdzie... Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tede2 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ja ze swoją Dziewczyną planuję zwiedzać tamte rejony od 7 lub 8 września do 29-tego. Chcemy zacząć od LA i samochodem objeździć trochę Stany Link to comment Share on other sites More sharing options...
michbim Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Andrew! Brzmi bardzo ciekawie! Cały czas czekam na placement z CCUSA, więc nadal nie wiem, do kiedy mam camp, ale... Może ty już posiadasz jakieś szczegółowe informacje o swoich terminach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aandrew1 Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 Prawdopodobnie przylot do LA ok połowy sierpnia, i zwiedzanie ok 3-4 tyg. Trasa raczej standardowa, miasta: LA, San Diego, Las Vegas i San Francisco, reszta to parki narodowe. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda007 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Prawdopodobnie przylot do LA ok połowy sierpnia, i zwiedzanie ok 3-4 tyg. Trasa raczej standardowa, miasta: LA, San Diego, Las Vegas i San Francisco, reszta to parki narodowe. Pozdr Jesteście już "tam"? Jakie plany na 1-10 września? szukam towarzystwa do parków narodowych Dajcie znać - woda007@gazeta.pl. Pozdrawiam Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.