monicazk Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Mam pytanie, czy ktos moze byl w takiej samej sytutacji jak ja z mezem. A mianowicie, moj maz posiada wize H1 a ja H4, zarowno on jak i ja dostalismy ja w USA, czyli , nie mamy jej wbitej w paszporcie, a teraz zamierzamy leciec do Polski w sierpniu. Wiem, ze musimy sie stawic w Ambasadzie, aby otrzymac wize w paszporcie. I tu mam pytanie czy komus odmowiono wizy w Polsce, tzn wbiciu wizy w paszport. A moze ktos zna kogos kto mial taka sama sytuacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kieras Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Ja bylem w podobnej sytuacji i nie bylo zadnego problemu. Dobrze jest miec ze soba list polecajacy od pracodawcy. kieras Link to comment Share on other sites More sharing options...
monicazk Posted June 6, 2009 Author Report Share Posted June 6, 2009 Dziekuje bardzo za odpowiedz, a czy moglby jeszcze mi pan powiedziec gdzie byl, czy w Warszawie czy w Krakowie w Ambasadzie? I czy moze jechal pan z zona? Z gory dziekuje za odpowiedz, troche mnie pan uspokoil :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
monicazk Posted June 6, 2009 Author Report Share Posted June 6, 2009 A i czy duzo pytan zadaja czy bylo to stresujace?? Dziekuje bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goskaw Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Moja siostra byla po wizę H1b w Krakowie półtora roku temu, po pięcioletnim pobycie w Stanach na tej wizie. Byla z mężem - on na wizie H4. Bez problemu dostali wize w Konsulacie. Konsul pyta tylko cos o pracę i czy im sie podoba w Stanach. Życze powodzenia :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
monicazk Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Dziekuje serdecznie za odpowiedzi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.