TooM Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Witam, czytając sobie TĄ STRONKĘ natrafiłem na Zwolnienia z opłat wizowych Osoby, które nie muszą wnosić opłaty wizowej: * posiadacze paszportów dyplomatycznych lub osoby starające się o wizy typu A, G oraz NATO, * [b]osoby starające się o wizy typu J sponsorowane przez rząd amerykański, wyjeżdżające w ramach programu, którego numer zaczynyna się kodem G1, G2, G3, G7 oraz członkowie ich najbliższej rodziny,[/b] * osoby, których wiza wymaga dokonania poprawki wynikającej z błędu pracownika Ambasady. Wybieram się na W&T na wizie J1, jutro robię opłatę i moje pytanie brzmi, czy później mogę liczyć na jakiś zwrot? Czy moja wiza typu J jest sponsorowana przez rząd amerykański? Jadę z CCUSA. Z góry dzieki za odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TooM Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 ok, dzięki @gal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.