tomekolodziej Napisano 4 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2009 Doczytalem co do gwarancji 10 lat albo 100tys mil. Mowisz ze 3 lata im po gwarancji czyli 33tys rocznie. Nie wiem gdzie mieszkasz ale to dosc duzo nawet jak na usa. Mozesz wziasc inne autko ktore bedzie mialo gwarancje na 3 lata albo 50tys mil i co wtedy koniec gwarancji po 1.5 wg Ciebie? Ja nie zmuszam nikogo do zakupu Hyundaia ale z ekonomicznego pkt widzenia najbardziej sie oplaca niz Toyota czy Honda. Lepsze wyposazenie tanszy dluzsza gwarancja itd.
bigguy Napisano 4 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2009 ale zes zrobil deal z tym vw jetta trza bylo pozostac przy japonczykach tak jak mowil jim beam - toyota, nissan albo honda hyundaj lepsze auta od toyoty i hondy ale zes wyskoczyl z tym tekstem tomek jak filip z konopii fakt faktem ze huynday zrobil niesamowity postep przez ostatnie lata i samochody sa zdecydowanie coraz lepsze ale nie bez przesady - gdzie huyndayowi do hondy i toyoty
Jim Beam Napisano 4 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2009 Mozesz wziasc inne autko ktore bedzie mialo gwarancje na 3 lata albo 50tys mil i co wtedy koniec gwarancji po 1.5 wg Ciebie? Nie, nie wedlug mnie, wedlug gwarancji. Ktorego fragmentu zdania "50 000 mil LUB 3 lata" nie rozumiesz? Hyundai faktycznie zrobil postep i powoli jego awaryjne modele Excel i Accent odchodza w zapomnienie, niemniej jednak wciaz jest to tylko kopiowanie japonskich pomyslow - glownie Hondy. Nie istnieja samochody niezawodne, kazdy sie kiedys zepsuje, osobiscie natomiast wole miec auto statystycznie mniej zawodne niz bardziej awaryjne za to z piekna, dluga gwarancja. Po prostu samochod to narzedzie pracy i nie moge sobie pozwolic by bylo ciagle w naprawie (nawet "za darmo"). Consumer Reports released their list of the most reliable cars for 2008. Family cars: Toyota Prius, Honda Accord (4-cyl), Ford Fusion (V6) Large cars: Buick Lucerne (V8), Toyota Avalon, Dodge Charger (V6) Small cars: Toyota Yaris Hatchback, Honda Fit, Toyota Yaris Sedan Minivans: Toyota Sienna, Honda Odyssey, Chrysler Town & Country Small SUVS: Honda Element, Mitsubishi Outlander, Subaru Forester (turbo) Midsized SUVs: Toyota Highlander, Honda Pilot, Toyota 4Runner
bigguy Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 no wlasnie Honda Element - bardzo polecam, naprawde fajny samochod, sam jezdze i jestem bardzo zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.