medyk10 Napisano 16 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2009 Witam mam pytanko jak realnie wygląda szansa pracy w zawodzie pielegniarki/rza? Pytanie kieruje wyłącznie do osób aktywnych zawodowo w stanach po przebytej rekrutacji. Wiem że podobne posty się pojawiały niestety nie widziałem nic aktualnego. A może jakaś pielęgniarka/arz w tej chwili się przygotowuje do pracy w stanach?
miro77 Napisano 16 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2009 http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...0&start=250
medyk10 Napisano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 17 Lipca 2009 Bardziej mi chodziło o osoby z dyplomami uzyskanymi w Polsce, które być może korzystały z ofert firm rekrutujących pracowników w europie. Lub jakimś cudem same poradziły sobie ze znalezieniem pracy i zdaniem egzaminów.
boguslaw11 Napisano 17 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2009 Napisz na adres matuszek11@yahoo.com co cie dokladnie interesuje a ja ci pomoge bo przeszlam caly proces rekrutacji rok temu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.