medyk10 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Witam mam pytanko jak realnie wygląda szansa pracy w zawodzie pielegniarki/rza? Pytanie kieruje wyłącznie do osób aktywnych zawodowo w stanach po przebytej rekrutacji. Wiem że podobne posty się pojawiały niestety nie widziałem nic aktualnego. A może jakaś pielęgniarka/arz w tej chwili się przygotowuje do pracy w stanach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro77 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...0&start=250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
medyk10 Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 Bardziej mi chodziło o osoby z dyplomami uzyskanymi w Polsce, które być może korzystały z ofert firm rekrutujących pracowników w europie. Lub jakimś cudem same poradziły sobie ze znalezieniem pracy i zdaniem egzaminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boguslaw11 Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Napisz na adres matuszek11@yahoo.com co cie dokladnie interesuje a ja ci pomoge bo przeszlam caly proces rekrutacji rok temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.