aniolek0426 Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Witam:) mam nadzieje ze mi ktos pomoze rozwiac watpliwosci:) jestem na 3 roku pedagogiki animacja turystyki i rekreacji chce zrobic mgr z zarzadzania w turystyce i hotelarstwie i zastanawiam sie na jaki program sie wybrac do usa tzn chodzi mi o work&travel i internship ktory jest lepszy ? czy mam w ogole szanse wyjechac na ten intern po pedagogice bo niby specjalnosc animacja turystyki i rekreacji ? jak myslicie??/ prosze o jakies podpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigguy Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 jedz sobie najpierw na work i travel i zobacz jak jest, poznaj stany i klimat zycia a dopiero potem na intership z tego co wiem to internshipa jest ciezko zalatwic, sam przyklad ze w&t wyjezdza tysiace studentow kazdego roku a na internship jedynie garstka Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzzy Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 w&t wyjezdza tysiace studentow kazdego roku a na internship jedynie garstka zgadza sie, poza tym internship jest nawet trzykrotnie drozszy od wat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.