Paula555 Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Cześć Forumowicze!!! Czy ktoś z Was korzystał może z pośrednictwa CCUSA lub Almatur wyjeżdżając na training? A może inny pośrednik, którego możecie polecić? Jeśli macie jakieś informacje o tych biurach, proszę napiszcie. Głównie chodzi mi o program training, ponieważ jeśli chodzi o wyjazd typu W&T to sama osobiście mogę polecić CCUSA,bo z nich korzystałam. Jednak nie wiem jak to wygląda z praktykami, a formalności jest na pewno dużo więcej:( Napiszcie proszę co sądzicie. Pozdrawiam
Skolo Napisano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Forumowicze!!!Czy ktoś z Was korzystał może z pośrednictwa CCUSA lub Almatur wyjeżdżając na training? A może inny pośrednik, którego możecie polecić? Jeśli macie jakieś informacje o tych biurach, proszę napiszcie. Głównie chodzi mi o program training, ponieważ jeśli chodzi o wyjazd typu W&T to sama osobiście mogę polecić CCUSA,bo z nich korzystałam. Jednak nie wiem jak to wygląda z praktykami, a formalności jest na pewno dużo więcej:( Napiszcie proszę co sądzicie. Pozdrawiam Dobre pytanie, ja zastanawiam sie nad firma Foster. Bede sledzil temat. A gdzie Ty wyjezdzasz? Ja do NY.
Paula555 Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2009 Wyjeżdżam do Lehigh Valley,PA. A masz już pracodawcę?,bo ja zaczynam dopiero szukać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.