Paula555 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Cześć Forumowicze!!! Czy ktoś z Was korzystał może z pośrednictwa CCUSA lub Almatur wyjeżdżając na training? A może inny pośrednik, którego możecie polecić? Jeśli macie jakieś informacje o tych biurach, proszę napiszcie. Głównie chodzi mi o program training, ponieważ jeśli chodzi o wyjazd typu W&T to sama osobiście mogę polecić CCUSA,bo z nich korzystałam. Jednak nie wiem jak to wygląda z praktykami, a formalności jest na pewno dużo więcej:( Napiszcie proszę co sądzicie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skolo Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Cześć Forumowicze!!!Czy ktoś z Was korzystał może z pośrednictwa CCUSA lub Almatur wyjeżdżając na training? A może inny pośrednik, którego możecie polecić? Jeśli macie jakieś informacje o tych biurach, proszę napiszcie. Głównie chodzi mi o program training, ponieważ jeśli chodzi o wyjazd typu W&T to sama osobiście mogę polecić CCUSA,bo z nich korzystałam. Jednak nie wiem jak to wygląda z praktykami, a formalności jest na pewno dużo więcej:( Napiszcie proszę co sądzicie. Pozdrawiam Dobre pytanie, ja zastanawiam sie nad firma Foster. Bede sledzil temat. A gdzie Ty wyjezdzasz? Ja do NY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paula555 Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 Wyjeżdżam do Lehigh Valley,PA. A masz już pracodawcę?,bo ja zaczynam dopiero szukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.