seba731 Napisano 17 Października 2009 Zgłoś Napisano 17 Października 2009 mam wizę turystyczną w Stanach byłam 3 razy w odstępach 2 letnich, przy ostatnim wjezdzie pracownik imigracyjny przeprowadził ze mną rozmowę i dostałam miesiąc pozwolenia na pobyt w USA lecz w pieczątce którą mi wbił są jakie numery prawdopodobnie o przeprowadzonej ze mną rozmowie jakie mam szanse przy ponownym wjezdzie pragnę poinformować że zawsze wracałam w czasie.
mpbc Napisano 17 Października 2009 Zgłoś Napisano 17 Października 2009 Raczej nie jest ważne ile razy byłeś w stanach a jak długo tam pozostawałeś.
seba731 Napisano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2009 byłam dwa razy po 5 miesięcy i ostatni raz miesiąc
mpbc Napisano 17 Października 2009 Zgłoś Napisano 17 Października 2009 Czyli 11 miesięcy, by turystycznie oberzeć USA raczej wystarczy, pewnie jeszcze jeden raz przejdzie (znów 1 miesiąc) ale na granicy moga się mocno dopytywać o powód tak długiego zwiedzania. to wyłącznie moja opinia.
kalina87 Napisano 31 Października 2009 Zgłoś Napisano 31 Października 2009 Hej Seba! Mama do Ciebie pytanie - czy przy kolejnych wyjazdach do USA na wizie turystycznej musiałeś kontaktować się z ambasadą w jakiś sposób? Będę wdzięczna za odp. bo nie jestem pewna czy tak z bomby moge po prostu wsiadać w samolot i lecieć
mercer Napisano 1 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2009 A Ty Kalina jak myślisz po co Ona miała by sie kontaktowac z ambasadą ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.