seba731 Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 mam wizę turystyczną w Stanach byłam 3 razy w odstępach 2 letnich, przy ostatnim wjezdzie pracownik imigracyjny przeprowadził ze mną rozmowę i dostałam miesiąc pozwolenia na pobyt w USA lecz w pieczątce którą mi wbił są jakie numery prawdopodobnie o przeprowadzonej ze mną rozmowie jakie mam szanse przy ponownym wjezdzie pragnę poinformować że zawsze wracałam w czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpbc Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Raczej nie jest ważne ile razy byłeś w stanach a jak długo tam pozostawałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba731 Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 byłam dwa razy po 5 miesięcy i ostatni raz miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpbc Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Czyli 11 miesięcy, by turystycznie oberzeć USA raczej wystarczy, pewnie jeszcze jeden raz przejdzie (znów 1 miesiąc) ale na granicy moga się mocno dopytywać o powód tak długiego zwiedzania. to wyłącznie moja opinia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalina87 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Hej Seba! Mama do Ciebie pytanie - czy przy kolejnych wyjazdach do USA na wizie turystycznej musiałeś kontaktować się z ambasadą w jakiś sposób? Będę wdzięczna za odp. bo nie jestem pewna czy tak z bomby moge po prostu wsiadać w samolot i lecieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercer Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 A Ty Kalina jak myślisz po co Ona miała by sie kontaktowac z ambasadą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.