Inezand Napisano 25 Października 2009 Zgłoś Napisano 25 Października 2009 Ślub-Polska Miejsce składania dokumetów-USA- przez męża o podwójnym obywatelstwie Czas: koniec sierpnia tego roku dostaliście już jakieś papiery? My z mężem przez te 2 miesiące nie dostaliśmy ani jednej odpowiedzi czekamy Jestem zainteresowana jakimikolwiek informacjami od osób w podobnej sytuacji:)
KW Napisano 25 Października 2009 Zgłoś Napisano 25 Października 2009 zobacz posty lukaszekkk w temacie "CR1 czy mial juz..."
Inezand Napisano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2009 Dziękuję, trochę o tym czytam i widzę, że większość po miesiącu ma pierwsze papiery ...często zdarzają się sytuację, że czeka się dłużej niż ponad miesiąc? ;(na te pierwsze potwierdzenie może niepotrzebnie się martwimy a wszystko jest w trakcie załatwiania? jesteśmy osobno już 2 miesiące.... dużo przed nami, a dla mnie to już jak cała wieczność...
paprak Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 My dopiero zlozylismy dokumenty w pazdzierniku. Czekamy na spieniezenie czeku. Od polowy wrzesnia tez jestesmy oddzielnie. Mam wize turystyczna ale boje sie, ze mnie nie wpuszcza za ktoryms razem, zwlaszcza, ze planowany kolejny wyjazd to bedzie juz trzeci w tym roku. Wspolczuje Moze sprobuj ubiegac sie o wize turystyczna zeby moc odwiedzac meza.
Inezand Napisano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2009 Boimy się jakichkolwiek kombinacji, które mogłyby utrudnić całą sytuację. Właśnie doszedł pierwszy list-po 2 miesiącach. Czy to znak, że sprawa się będzie przeciągać, czy też nie ma na to reguły?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.