PrzemekX Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 Witam czy aby dostać się do US ARMY muszę mieć obywatelstwo lub gc ? czy mogę zrobić to mając wizę turystyczną ? Interesują mnie oddziały specjalne, wiem że mile widziana jest znajomość mało znanych języków, jak i sztuki walk. Czy znając 2 "mało" znane języki na poziomie swobodnej komunikacji i trenowanie sztuk walk zwiększa możliwość uzyskania możliwości dostania się do USA ARMY
gal Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 Musisz miec GC lub obywatelstwo Stanow Zjednoczonych.
PrzemekX Napisano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2009 A wiadomo lub są jakieś przupuszczenia kiedy będzie GC dla polaków ?
danik Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 chyba chodzi ci o loterię wizową?
kara_kc Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 http://sladamikonkwistadorow.blog.onet.pl/ już było podane gdzieś na forum. może z nim się skontaktuj.
PrzemekX Napisano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2009 OK dzięki. Ale żeby się dostać muszę mieć GC lub Obywatelstwo, czy też 2 - 3 lata pobytu w USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.