PrzemekX Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Witam czy aby dostać się do US ARMY muszę mieć obywatelstwo lub gc ? czy mogę zrobić to mając wizę turystyczną ? Interesują mnie oddziały specjalne, wiem że mile widziana jest znajomość mało znanych języków, jak i sztuki walk. Czy znając 2 "mało" znane języki na poziomie swobodnej komunikacji i trenowanie sztuk walk zwiększa możliwość uzyskania możliwości dostania się do USA ARMY
gal Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Musisz miec GC lub obywatelstwo Stanow Zjednoczonych.
PrzemekX Posted October 26, 2009 Author Report Posted October 26, 2009 A wiadomo lub są jakieś przupuszczenia kiedy będzie GC dla polaków ?
kara_kc Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 http://sladamikonkwistadorow.blog.onet.pl/ już było podane gdzieś na forum. może z nim się skontaktuj.
PrzemekX Posted October 27, 2009 Author Report Posted October 27, 2009 OK dzięki. Ale żeby się dostać muszę mieć GC lub Obywatelstwo, czy też 2 - 3 lata pobytu w USA.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.