hansbach Napisano 29 Października 2009 Zgłoś Napisano 29 Października 2009 Na kartce otrzymanej w ambasadzie widnieje informacja ze wiza zostanie dostarczona w ciagu maksymalnie 5 dni. Jaki jest czas średni oczekiwania na wize. Byłem w ambasadzie w środę rano do tej pory w bazie danych DHL nie ma infoprmacji na temat mojej przesyłki.
danik Napisano 29 Października 2009 Zgłoś Napisano 29 Października 2009 różnie, jedni czekają 3 dni, inni tydzień, nie bój się doczekasz się
Kalifornikejszyn Napisano 29 Października 2009 Zgłoś Napisano 29 Października 2009 Z tego co ja się orientuje to czas oczekiwania to około 3 dni, ja na przykład miałem wizytę w piątek, a paszport przyszedł w środę
justynka1900 Napisano 30 Października 2009 Zgłoś Napisano 30 Października 2009 ja też wize miałam w piątek a paszport dostałam we wtorek:)
Saka Napisano 30 Października 2009 Zgłoś Napisano 30 Października 2009 W moim przypadku strona dhl nie bylo zaktualizowana, bo nawet kilka godzin/minut przed wizyta kuriera u mnie w domu sprawdzalem, czy juz wyslali, ale nie bylo zadnych informacji, a paszport dostalem chwile pozniej. Rozmowe mialem we wtorek, a w piatek paszport w reku.
hansbach Napisano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2009 Wykryłem błąd. Nr listu wpisywałem w przesyłkach międzynarodowych, dlatego go nie widziałem. Pewnie popełniłeś ten sam błąd.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.