hansbach Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Na kartce otrzymanej w ambasadzie widnieje informacja ze wiza zostanie dostarczona w ciagu maksymalnie 5 dni. Jaki jest czas średni oczekiwania na wize. Byłem w ambasadzie w środę rano do tej pory w bazie danych DHL nie ma infoprmacji na temat mojej przesyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 różnie, jedni czekają 3 dni, inni tydzień, nie bój się doczekasz się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalifornikejszyn Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Z tego co ja się orientuje to czas oczekiwania to około 3 dni, ja na przykład miałem wizytę w piątek, a paszport przyszedł w środę Link to comment Share on other sites More sharing options...
justynka1900 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 ja też wize miałam w piątek a paszport dostałam we wtorek:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saka Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 W moim przypadku strona dhl nie bylo zaktualizowana, bo nawet kilka godzin/minut przed wizyta kuriera u mnie w domu sprawdzalem, czy juz wyslali, ale nie bylo zadnych informacji, a paszport dostalem chwile pozniej. Rozmowe mialem we wtorek, a w piatek paszport w reku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hansbach Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 Wykryłem błąd. Nr listu wpisywałem w przesyłkach międzynarodowych, dlatego go nie widziałem. Pewnie popełniłeś ten sam błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.