gabik Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Jak w temacie. Cos mi sie obiło o uszy ze chyba jest wazne rok, ale nie mam pewności!! Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrówka gabik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozka Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Już o tym kiedyś było.. ale nie moge znaleźć... Ale z tego co pamiętam to chyba jest ważne tyle na ile zostało wystawione, a wystawia się je o ile pamiętam, na dość krótki okres np wakacje. Jedyne co znalazłam o zaproszeniach to to http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=651 Pozdrawiam Bożka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Cos mi sie obiło o uszy ze chyba jest wazne rok, To dobrze Ci się obiło :wink: Jako dokument do przedstawienia w ambasadzie >> jeden rok :!: Jako potwierdzenie na jaki okres czasu osoba zapraszająca daje Ci "support" , to wpisuje Twój sponsor :!: Przy wizie turystycznej > nie więcej jak 6 miesięcy :!: Natomiast jeżeli coś się "zmieni" podczas Twojego pobytu w US, to odpowiedzialność za zaproszoną osobę ponosi "Sponsor" przez trzy lata od daty wjazdu na teren USA :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.