Chomik Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 Tylko nie wysyłaj tego listem poleconymZwykły priorytet. Polecone nie dochodzą! Odbiorać to skrzynka pocztowa, która nie potwierdzi odbioru. To też jest napisane w instrukcji, No i tu Was musze wlasnie zaskoczyc... Wczoraj odnalazlem potwierdzenie nadania listu poleconego do IRSu! To znaczy, ze rok temu, aby miec dowod, ze dopelnilem obowiazku, wyslalem formularze poleconym! :shock: I doszly.
Bozka Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 Chomik!! SUPER!!! Oby więcej takich informacji W takim razie, mam szanse na to że ja też dostanę takie potwierdzenie
Chomik Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 Chomik!! SUPER!!! Oby więcej takich informacji W takim razie, mam szanse na to że ja też dostanę takie potwierdzenie Nie napisalem, ze dostalem potwierdzenie z USA... Mam potwierdzenie nadania listu poleconego, ten druczek z poczty. A ze doszly papiery to wiem na pewno, bo mi cos odeslali do poprawki itd.
Bozka Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 Czyli potwierdzenia dostarczenia tj doręczenia do odbiorcy, nie dostałeś?? :cry: Rozumiem że masz tylko kwitek który się wypełnia przy wysyłce listu poleconego, którego część zostaje Tobie a druga część jest wysyłana z listem tak?
Bozka Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 Hejka!! Właśnie dostałam potwierdzenie doręczenia listu poleconego do IRSu w Philadelphi :smt026 Trochę na to czekałam ale jednak odesłali )) Mam teraz nadzieję, że nie będę musiała robić żadnych poprawek :x Czyli jednak skrytka opowiedziała.. he he.. Chomik pamiętasz może jak długo trwało zanim otrzymałeś zwrot??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.