maxur Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 Witam Musze oplacic program SEVIS zanim pojade do konsulatu generalnego po Vise. Moje pytanie wyglada nastepujaco w jaki sposob moge zaplacic za ta " usluge " z tego co wiem calosc mozna oplacic przez internet poprzez uzycie karty kredytowej, ale czy istnieja inne mozliwosci oplat? Oczywiscie cala operacja bedzie wykonywana w polsce. Pozdrawiam Maxu
maxur Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2010 Poradzilem sobie sam, jezeli ktos by kiedys potrzebowal odpowiedzi na te pytanie to kieruje go na ta strone. https://www.fmjfee.com/i901fee/
karola151753 Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2011 Your credit card could not be authorized You may try again or select another payment method. If paying by credit card, please make sure you enter all the data fields on the credit card form. Click OK to continue. karta visa nie jest kartą kredytową? ;/
Joanna30 Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2011 To zależy jaka. Wypukła (znaczy, kiedy jej cyfry są wypukłe) jest kredytową. Niewypukła zwykle nie jest. Znaczy ja mam niewypukłą i teoretycznie jest to kredytowa, bo jest rozliczana tak, jak kredytowa, ale dokonywać zakupów w internecie nią nie mogę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.